2/09/2012
ပဲပုပ္ဘာလေခ်ာင္ေၾကာ္
ရွမ္းစာႀကိဳက္သူေတြအတြက္ကေတာ့ ပဲပုပ္ကို ဘယ္လိုပဲလုပ္လုပ္ အရသာေတြ႕ၾကတာပါ။ အခုလည္း ပဲပုပ္ကို ေျမပဲဘာလေခ်ာင္ေၾကာ္တို႔လို၊ပဲငါးပိဘာလေခ်ာင္ေၾကာ္တို႔လိုေၾကာ္ထားပါတယ္။
ပဲပုပ္ဘာလေခ်ာင္ေၾကာ္ဖို႔ ပဲပုပ္ျပားအထုပ္ေသးတစ္ထုပ္၊ င႐ုတ္သီးခြဲျခမ္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴနီတို႔ပဲလိုပါတယ္။ပဲပုပ္ဘာလေခ်ာင္ေၾကာ္ဖို႔ပဲပုပ္ျပားေတြကိုအေနေတာ္ အစိတ္ေလးေတြျဖစ္ေအာင္လွီးျဖတ္ၿပီးေၾကာ္ထားရပါမယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴနီကိုလည္း ပါးပါးလွီးၿပီးေၾကာ္ထားပါ။ အဲဒီၾကက္သြန္ ျဖဴနီေၾကာ္တဲ့ဆီနဲ႔ပဲ င႐ုတ္သီးခြဲျခမ္းကို ထည့္ေၾကာ္ပါမယ္။ ၿပီးရင္ဆားနဲ႔ၾကက္သားမႈန္႔ထည့္ၿပီးေမႊပါ။
ေနာက္ဆံုးက်မွ ခုနေၾကာ္ထားတဲ့ ပဲပုပ္ေၾကာ္နဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴနီေၾကာ္ထားတာေတြကိုေရာေမႊလိုက္ၿပီး မီးဖိုေပၚကေနခ်လို႔ရပါၿပီ။ ဒါဆိုရင္ရွမ္းစာႀကိဳက္သူေတြအတြက္ ပံုမွန္ဘာလေခ်ာင္ေၾကာ္ေတြနဲ႔ အနံ႔အရသာမတူတဲ့ ပဲပုပ္ဘာလေခ်ာင္ေၾကာ္ကို သံုးေဆာင္ႏုိင္ၿပီေပါ့။
REF : ၀ိုက္ဖီ(7dayNews)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment